Een elegante make-up look & kapsel maken jouw bruiloft compleet.

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Een elegante make-up look en kapsel maken je bruidslook compleet, zeker ook wanneer je gewend bent om weinig tot geen make-up te dragen. Deze dag wil je er op je allermooist uit zien en hoe fijn is het om dat aan een professional over te laten die ziet wat er het beste bij jou past.

 

De woorden die mijn stijl omschrijven zijn: elegant, naturel, tijdloos en stijlvol. Wat ik het belangrijkst vind, is dat jij op je trouwdag in de spiegel kijkt en jezelf ziet. Niet te opgemaakt, maar de make-up zo aangebracht dat het de sterke punten in je gezicht naar voren haalt en eventuele onzuiverheden verdoezelt. Waar ik op let, is dat alles in verhouding is. Wil je je ogen laten spreken, houden we de lippen wat rustiger en andersom. Persoonlijk houd ik erg van een mooie gezonde glowy skin en dan wel zo dat het de hele dag mooi blijft.

 

Dit geldt ook voor je kapsel, wat je gezicht omlijst. Samen kijken we naar wat het beste bij je gezicht en haar past. Ik ben fan van tijdloze kapsels die er speels en ietwat losjes uitzien, maar wel degelijk goed vastzitten! Wat ik vaak terug hoor van bruiden is dat ik zorg voor een rustige, ontspannen en gezellige sfeer. Ik kan mij goed aanpassen en houd mij zo nodig wat meer op de achtergrond of juist meer op de voorgrond en ga in gesprek met je. Zo heb je een ontspannen begin van je dag.

 

Wil je graag meer informatie? Download hieronder m’n glambook en neem gerust contact met me op bij vragen of het plannen van een proefsessie.

Lieve Woorden

Florence is in één woord FANTASTISCH. Zaterdag 16 oktober was dan eindelijk de dag, wat was ik zenuwachtig. Maar gelukkig hielp Florence mij er doorheen, ze stelde mij op mijn gemak nam mij mee in het gehele proces van haar en make-up. Ook als ik weer eens te misselijk was door de zenuwen gaf ze mij de ruimte om tot rust te komen. Echt geweldig! De gehele dag en avond heeft mijn haar en make-up goed gezeten. Ook na het feest, en geloof mij wij hebben flink gedanst, zat mijn haar nog steeds goed. Kortom Florence is een leuke meid, ze weet wat ze doet, ze luistert naar al je wensen. Ook is haar prijs en kwaliteit helemaal goed, je betaalt echt niet te veel! Naast dat ze haar vak goed uitoefent is het ook een heerlijke meid om mee te kletsen. Ben je nog op zoek, dan is zij de persoon die je moet hebben!

–  Juliette

“Florence is in één woord FANTASTISCH. De hele dag en avond heeft mijn haar en make-up goed gezeten. Ook na het feest, en geloof mij wij hebben flink gedanst, zat alles nog steeds goed!”

Tarieven

Tarieven

The Glam List

• Bruidsmake-up & haarstyling (incl. proefsessie)
• Touch-up bruid

• Combi make-up en kapsel daggast

• Make-up daggast

• Kapsel daggast

• Combi make-up en föhnen daggast

• Föhnen daggast

• Gellak

 

Op zon- en feestdagen reken ik een toeslag van 35%.
Maak je alleen gebruik van de proefsessie, dan wordt 50% van het gekozen arrangement in rekening gebracht.

Tarieven zijn incl. BTW en reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf Berkel en Rodenrijs. Reiskosten bedragen €0,40 p/km en €15 per tweede half uur reistijd. Wanneer aanwezigheid is gewenst voor 7:00 uur, wordt er een toeslag gerekend van 35,-.

Prijs

599,-

149,-

120,-

65,-

65,-

105,-

50,-

30,-

The Glam List

• Bruidsmake-up & haarstyling (incl. proefsessie) €599,-
• Touch-up bruid €149,-

• Combi make-up en kapsel daggast €120,-

• Make-up daggast €65,-

• Kapsel daggast €65,-

• Combi make-up en föhnen daggast €105,-

• Föhnen daggast €50,-

• Gellak €30,-

 

Op zon- en feestdagen reken ik een toeslag van 35%.
Maak je alleen gebruik van de proefsessie, dan wordt 50% van het gekozen arrangement in rekening gebracht.

Tarieven zijn incl. BTW en reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf Berkel en Rodenrijs. Reiskosten bedragen €0,40 p/km en €15,- per tweede half uur reistijd. Wanneer aanwezigheid is gewenst voor 7:00 uur, wordt er een toeslag gerekend van 35,-.

Op zon- en feestdagen reken ik een toeslag van 35%.
Maak je alleen gebruik van de proefsessie, dan wordt 50% van het gekozen arrangement in rekening gebracht.

Tarieven zijn incl. BTW en reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf Berkel en Rodenrijs. Reiskosten bedragen 0,30 p/km en 12,50 per tweede half uur reistijd. Wanneer aanwezigheid is gewenst voor 7:00 uur, wordt er een toeslag gerekend van 35,-.