Visagie Rotterdam voor een speciale gelegenheid

Ben je op zoek naar professionele visagie in Rotterdam? Dan help ik jou graag met al jouw make- up wensen. Vier je bijvoorbeeld binnenkort op een grootse manier je verjaardag en wil je er op je best uitzien? Met stijlvolle make-up kom je gegarandeerd stralend voor de dag. Met hoogwaardige make-up producten accentueer ik jouw mooie kanten, zodat je er prachtig uitziet. Voor een compleet plaatje neem ik ook jouw haar onder handen voor een mooie bos weelderige lokken. Of er nu een evenement op komst is, of je professionele make-up en haar nodig hebt voor een fotoshoot of tv- opname, voor iedere gelegenheid kan je vertrouwen op visagie Rotterdam.

CONTACT

Visagie Rotterdam voor de grote dag

Ga je binnenkort trouwen en heb je de trouwlocatie, de bruidsjurk en bijpassende schoenen allemaal geregeld? Dan mag een bruidskapper ook zeker niet ontbreken op jouw bijzondere dag. We maken voor de bruiloft een afspraak om jouw wensen te bespreken en een proefmake-up en kapsel aan te brengen. Op deze manier weet je zeker dat je er adembenemend uit zal zien op de grote dag. Gedurende de dag van de bruiloft werk ik ook tussendoor jouw make- up bij, zodat je onbezorgd een traan kan laten wanneer de emotie hoog oploopt. Op deze manier geniet je van visagie in Rotterdam waar je op kunt bouwen voor een onvergetelijke bruiloft.

Visagie Rotterdam voor een complete look

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe jij eruit zult zien als glamurous model? Waarschijnlijk ken jij al de basisbeginselen van hoe je jouw ogen of lippen kan laten opvallen met make-up. Visagie in Rotterdam werkt echter met de contouren van jouw gezicht om jouw sterke kenmerken naar voren te laten komen. Op deze manier wordt jouw natuurlijke schoonheid naar voren gebracht voor een adembenemende look. Als dameskapper in Rotterdam zorg ik ook voor een bijpassend glamoreus kapsel waardoor je geniet van een volledig verzorgd uiterlijk voor een speciale dag.

Over mij als visagiste

Mijn naam is Florence van der Lugt, ik ben freelance make- up artiest en haarstyliste. Make-up is vanaf kleins af aan mijn passie, mijn liefde voor haar is later ontstaan. Graag deel ik mijn passie en liefde met de wereld, zodat iedere man of vrouw zich mooi en sterk kan voelen. Ik zie ieder gezicht dan ook als een blank canvas, waarbij ik make-up gebruik als tool om jou er op je mooist uit te laten zien. Als haarstylist zorg ik ook dat jouw kapsel tot in de puntjes verzorgd wordt. Ik sluit me graag aan op jouw wensen, of laat mijn creatieve blik de vrije loop om de perfecte look voor jou te creëren.

Volg mij op Instagram

ik neem je graag mee backstage

bij bruiloften, fotoshoots

& fashionshows