Op zoek naar een bruidskapper?

Ben jij op zoek naar een bruidskapper voor jouw grote dag? Dan help ik jou graag met het creëren van de perfecte bruidslook. Wanneer je jouw stijlvolle jurk en schoenen hebt uitgekozen, mag visagie in Rotterdam en een weelderig kapsel niet ontbreken. Als dameskapper in Rotterdam help ik jou om de perfecte uitstraling te creëren waardoor jij zult stralen op jouw bruiloft. Of je nu graag je haar los draagt met veel volume, of je haar mooi ingevlochten wilt hebben, ik verken graag de mogelijkheden met jou. Het enige wat je hoeft te doen is “ja” zeggen tegen een adembenemende look!

CONTACT

Hoe ga ik te werk als bruidskapper?

Iedere aanstaande bruid is weer anders. Welk bruidskapsel het beste bij jou past hangt af van jouw persoonlijke stijl en hoe jouw haar het best tot zijn recht komt. Voorafgaand aan de bruiloft kom ik als bruidskapper langs om een proefkapsel en make-up aan te brengen. Op deze manier weet je zeker dat je er prachtig uit zult zien op de grote dag. Op de dag van de bruiloft kom ik op locatie langs om jouw make-up en haar te doen, zodat je helemaal klaar bent voor het grote moment. Tijdens de bruiloft zorg ik dat jouw look tussendoor wordt bijgewerkt waar nodig, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt en altijd stralend op de foto staat.

Een glamoreuze look voor elke gelegenheid

Als visagiste werk ik alleen met hoogwaardige kwaliteit make-up, die goed samengaat met ieder huidtype. Met veel aandacht voor hygiëne en oog voor detail zorg ik dat jouw gelaatstrekken geaccentueerd worden, zodat jouw natuurlijke schoonheid zo veel mogelijk naar voren komt. Als bruidskapper heb ik veel kennis van verschillende haarstijlen die zorgen voor een elegante uitstraling. Zo is er veel mogelijk met jouw haar, waardoor je jezelf kan blijven vernieuwen. Ook voor evenementen of fotoshoots help ik om een passende look voor iedere gelegenheid samen te stellen.

Over de bruidskapper in Rotterdam

Als freelance make-up artiest en bruidskapper deel ik mijn liefde en passie met mijn klanten. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor make-up en gezichten. Ieder individu is van nature mooi, wat alleen maar meer naar buiten kan worden gebracht met make- up en haarstijlen. Met persoonlijke aandacht voor jouw wensen en stijl, versterk ik jouw krachten en gelaatstrekken. Zo zul je verrast zijn om jezelf in een nieuw licht te zien! Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met mij op via 06-14276780 of via het contactformulier op mijn website.

Volg mij op Instagram

ik neem je graag mee backstage

bij bruiloften, fotoshoots

& fashionshows